Mezoterapia pentru caderea parului

Ce este mezoterapia pentru caderea parului?

Mezoterapia pentru caderea parului este un tratament cosmetic foarte eficient in refacerea firului de par subtiat si in combaterea caderii parului in toate tipurile de alopecie.

Primul semn al alopeciei observat la barbati este subtierea firelor de par din varful capului care cu trecerea timpului se extinde spre frunte pana la caderea completa a parului. La femei alopecia este diferita, parul incepe sa se subtieze, sa se rareasca si sa cada masiv pe toata suprafata scalpului. Responsabil pentru caderea parului este hormonul numit Dihidrotestosteron – DHT.

Pentru a avea rezistenta si durata cat mai lunga de viata podoaba noastra capilara are in permanenta nevoie de accelerarea circulatiei sangelui la nivelul scalpului, are nevoie de vitamine, minerale, antioxidanti, acizi grasi si coenzime.

Mezoterapia pentru caderea parul este o metoda minim invaziva cara consta in introducerea de nutrienti la nivelul scalpului, in jurul radacinilor firelor de par.

Medicamentele in tratamentele de mezoterapia pentru caderea parului inlocuiesc vitaminele si mineralele pe care organismul le pierde odata cu inaintarea in varsta sau din cauza altor factori (stres, schimbarea anotimpurilor, malnutritie, post-infectie, tulburari hormonale, perioada post-natala sau menopauza) si determina cresterea circulatiei sanguine in zona scalpului stimuland astfel foliculii de par.mezoterapia pentru caderea parului

Procedura de microinjectare se realizeaza prin microinjectii cu ace foarte fine sau cu sisteme tip roller cu microace care vor introduce substantele exact in dermul mijlociu, adica la radacina firului de par.

Procedura este nedureroasa, se aplica o crema anestezica pe scalp cu 45 minute inainte si tratamentul dureaza aproximativ 30 minute pentru toata suprafata scalpului.

Tratamentul cu introducerea substantelor hranitoare la baza firului de par este mult mai eficace decat aplicarea diverselor solutii direct pe scalp.

Pentru a putea aplica un tratament eficient prin mezoterapia pentru caderea parului, pacientul trebuie sa faca un consult initial pentru evaluarea starii de sanatate in vederea identificarii afectiunilor sau deficientelor care ar putea fi cauza caderii parului.

Mezoterapia pentru caderea parului personalizatamezoterapia pentru caderea parului

Mezotaerapia pentru caderea parului personalizata este un tratament care aduce exact necesarul de substante nutriente, neutralizeaza excesul de hormoni androgeni din jurul firelor de par, stimuleaza circulatia sanguina, adaptandu-se astfel la necesitatile parului pacientului.

In afara de caderea parului mezoterapia este eficienta ca tratament si pentru matreata,par degradat,par rar, infectii ale scalpului sau albire prematmezoterapie pentru caderea paruluiura.

Pentru rezultate bune si persistente tratamentul de mezoterapie trebuie sa dureze 2-3 luni, cate 2 sedinte pe luna.

In afara de alopecia androgenetica toate tipurile de alopecie in faza incipienta pot fi tratate prin mezoterapia pentru caderea parului cu rezultate spectaculoase. Rata de succes a acestui tratament este de 90%.