Mască de păr din ou, ulei de cocos, ulei de măsline și miere

aug. 21, 2018 | Tratamente căderea părului, Tratamente naturiste

Astăzi vreau să vă spun despre o mască de păr care vă va ajuta să vă regenerați foarte repede părul. Această mască de păr vă va dubla creșterea părului în decurs de o lună și vă va ajuta să scăpați de tot felul de probleme de păr cum ar fi rărirea sau căderea părului. Această mască de păr vă va face părul lung și sănătos.

Deci, să vedem ce ingrediente avem nevoie pentru a face această mască de păr. Principalul ingredient al acestei măști de păr este un ou. Apoi aveți nevoie de miere, ulei de nucă de cocos și în cele din urmă aveți nevoie de ulei de măsline.

În primul rând, luați o lingură de ulei de nucă de cocos într-un castron curat, apoi adăugați o lingură de ulei de măsline în el (puteți înlocui uleiul de măsline cu ulei de ricin), apoi adăugați o lingură de miere în amestec. Apoi trebuie să amestecați toate cele trei ingrediente foarte bine și în cele din urmă trebuie să spargeți un ou în amestec.

Apoi trebuie să amestecați foarte bine toate ingredientele. Dacă ați observat că toate ingredientele folosite sunt foarte hidratante și combinația acestor patru ingrediente va funcționa ca un miracol pentru părul tău. Ele vor da un impuls și o strălucire părului și te vor ajuta să îți facă părul să devină mai moale și mai strălucitor.

Această cantitate este suficientă pentru părul cu lungime medie, însă evident puteți mări sau micșora cantitatea de ingrediente în funcție de lungimea părului. Pur și simplu trebuie să aplicați această mască de păr pe scalp și păr și să o lăsați să își facă efectul cam o oră și să acționeze sau puteți chiar sa o lăsați mai mult de o oră dacă aveți mai mult timp la dispoziție. După aceea spălați-vă părul cu apă rece sau cu apă călâe, dar nu utilizați niciodată apă caldă sau fierbinte pentru a clăti această mască sau orice mască care conține ouă. La temperaturi ridicate oul se solidifică. ca atunci când este fiert în apă clocotită, și nu vreți să aveți bucăți de albuș/gălbenuș de ou încurcat prin păr.

În final, clătiți-vă părul la fel ca în mod normal cu șamponul și balsamul obișnuit. Veți observa instantaneu diferența la părul vostru. Părul dvs. va deveni mai strălucitor și mai moale decât a fost vreodată. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați această mască de păr de două sau trei ori pe săptămână și după o lună veți obține rezultatele dorite.

Acum, să aruncăm o privire la unele dintre avantajele ingredientelor folosite în această mască de păr. Părul constă în principal din proteine ​​și aminoacizi, iar ouăle sunt pline de proteine și acizi grași care hrănesc extensiv părul. Oul este o soluție excelentă pentru majoritatea problemelor de păr.

Ouăle fac părul puternic, împiedică ruperea, il fac moale și ajută la creșterea părului. Ouăle ajută la restabilirea uleiurilor naturale prezente în păr și pe scalp. Oul ajută creșterea părului, curăță și purifică părul. De asemenea, oul adaugă volum pentru a vă controla părul uleios de mâncărime și vă întărește părul.

Uleiul de nucă de cocos ajută creșterea părului, sănătatea scalpului și hidratează părul uscat sau fragil, adăugând în același timp luciu, strălucire și face părul si scalpul moale. Măștile cu ulei de cocos Împiedică ruperea părului și ruperea capetelor firelor de păr și încetinește pierderea părului.

Uleiul de masline ajuta la controlul parului uscat si deteriorat si ajuta la cresterea si sanatatea parului. Uleiul de măsline este un hidratant foarte bun deoarece ajută la îndepărtarea prafului și a altor poluanți din pielea capului și favorizează creșterea părului.

Mierea este un balsam de păr excelent care îți umple părul. Este un antioxidant natural, care tinde să vă facă sănătos scalpul și să stimuleze creșterea părului. Cum mierea este un emolient, îmbunătățește de asemenea sănătatea foliculilor de păr care sunt responsabile pentru creșterea părului. Mierea de Manuka este cel mai puternic antioxidant natural.

Urmăriți acest videoclip pentru a înțelege mai bine cum să faceți o mască de păr pentru a vă dubla creșterea părului în doar 1 lună cu masca de păr din ou