Cum să tratezi părul extrem de uscat și deteriorat la domiciliu | cel mai bun tratament pentru părul creț și vârfurile despicate

apr. 18, 2021 | Tratamente naturiste

În acest articol voi împărtăși cu tine un remediu ușor de facut in casa și foarte eficient pentru a scăpa de părul uscat, deteriorat și creț. Pentru a prepara acest remediu de casă vei avea nevoie doar de patru ingrediente. Primul ingredient este o banană. După banană ai nevoie de două linguri de iaurt, apoi ai nevoie de 1 linguriță de ulei de ricin, iar dacă nu ai ulei de ricin atunci poți folosi chiar și ulei de măsline și în cele din urmă vei avea nevoie de 1 lingură de gel de aloe vera.

Acum trebuie să pui toate aceste ingrediente într-un blender de măcinat sau de mixer amestecat. Amestecă frumos toate aceste ingrediente până când se formează o pastă netedă și frumoasă. După ce ai amestecat toate ingredientele, remediul tău de casă pentru a scăpa de părul uscat, creț și deteriorat este gata și va arăta ca o pasta albicioasa, iar consistența acestei paste trebuie să fie medie, nici prea groasă și nici foarte lichidă.

Procesul de aplicare a acestei măști de păr este atât de ușor încât trebuie doar să o aplici atât pe scalp cât și pe lungimea părului și apoi să o lași să acționeze timp de 30 până la 45 de minute bune sau chiar mai mult dacă ai mult timp la dispoziție.

După aceea clătește părul cu apă normală și pentru cele mai bune rezultate trebuie ca această mască de păr să fie aplicată de două sau trei ori pe săptămână și după câteva utilizări ale acestei măști de păr vei putea vedea rezultate eficiente pe părul tău, care va fi mai puțin deteriorat, dar mai neted și lucios.