Cum să renunți la cele mai bune tratamente pentru căderea părului si să ajuți părul să crească natural

sept. 28, 2021 | Tratamente căderea părului, Tratamente naturiste

Connor Murphy explică în acest video interesant, cum a renunțat la totate tratamentele chimice, unele dintre cele mai bune tratamente de pierdere a părului din lume și a început să-și regenereze părul complet natural, ceva ce nu a fost nemaiauzit în știință, dar el a experimentat și a avut un sentiment incredibil, pentru cei dintre voi care nu știu că el s-a luptat cu căderea părului de când avea 20 de ani.

De ani de zile a încercat totul, iar când vine vorba de soluții de cădere a părului, ironic acestea au fost de fapt parte din problemă, așa că și-a făcut un transplant de păr în fața scalpului, dar este foarte important că el încearcă să-și mențină restul părului și dacă este posibil, prin ‘regrowing’ să-și recrească o parte din păr să crească în grosime.

Așa că nu a mai avut nevoie de un alt transplant de păr. Acum câteva luni a urmat ceea ce credea el că este unul dintre cele mai bune protocoluri de tratare a căderii părului din lume, în care folosea o soluție de două ori pe zi care era compusă din minoxidil, hidrocortizon, finasteride, aloe vera.

Tratamentul a fost proiectat de unii dintre cei mai buni medici de căderea părului din lumea și făcea o mulțime de alte lucruri împreună cu asta, cum ar fi folosirea unui șampon pentru pierdere părului, dar cumva căderea părului a continuat câteva luni și a observat pierderea a literalmente sute de fire de păr în fiecare zi, așa că a decis că trebuie să schimbe ceva și a venit cu intenția să încerce mijloace complet naturale pentru a-și crește părul.

Lucruile au mers destul de bine și în doar câteva luni toată căderea de păr s-a oprit și a început să vadă smocuri noi de păr crescând, chiar dacă fost internat la psihiatrie, fără acces la toate instrumentele normale împotriva căderii părului. Totuși părul a progresat și a continuat să arate mai gros ca niciodată și vă va arăta transformarea de două luni la sfârșitul videoclipului.

Important este ce a încetat să facă pentru că, probabil, este mult mai mult important că a încetat să mai folosească orice avea de-a face cu substanțe chimice nenaturale. A realizat că pe termen lung aceste tratamente chimice au încetat să mai îmbunătățească părul și îi uscau scalpul, așa că a renunțat la minoxidil, la aplicarea topică cu finasterida și a renunțat la folosirea de șampon anti-căderea părului.

De asemenea, a încetat să se mai spele pe păr la duș cu apă normală de la robinet. A cercetat și a constatat că pierderea părului este de fapt mult mai complicată. Inițial a crezut că sunt mult mai multe decât doar hormonul DHT. A citit literatură de specialitate de unde a reieșit că calcificarea scalpului a fost un posibil factor. Deci trebuie avut grijă ca părul să fie spălat doar cu apă distilată deoarece apa distilată nu conține calciu sau altele particule care ar putea dăuna scalpului sau părului tău și trebuie adăugată în rutină de două ori pe zi, cu zece minute de masarea scalpului.

El a mai citit în literatura medicală că scăderea fluxului sanguin pe măsură ce îmbătrânim contribuie de fapt la căderea părului. De asemenea, masajele de scalp sunt minunate pentru creșterea fluxului sanguin și în timpul acestor masaje ale scalpului s-a asigurat să întindă scalpului prin strângerea și apăsarea pielii împreună.

A mai citit ceva interesant în literatură medicală despre tensiunea scalpului. Craniile noastre cresc pe măsură ce îmbătrânim iar tensiunea scalpul devine mai mare și asta limitează de asemenea fluxul de sânge. S-au făcut studii și s-a descoperit că zonele scalpului cele mai tensionate sunt de fapt corelate perfect cu scala Norwood-Hamilton, care este în esență secvența zonelor scalpului în care se va pierde părul.

Astfel că dacă îți poți face scalpul mai elastic, cu atât mai bine pentru că asta îmbunătățește fluxul sanguin. Acesta a fost singurul lucru pe care l-a putut face cât a fost internat la psihiatrie și, deși era singurul lucru pe care îl făcea, progresul său în a opri căderea părului a continuat, chiar dacă efectul secundar al medicamentului prescris pentru problemele psihice era chiar căderea părului.

De asemenea, la început a adăugat probiotice topice la rutină și-a dat seama că flora pielii este așa vitală și o luăm de bună de la sine. Nu doar că flora pielii nu este doar a noastră, bacterii naturale se luptă acolo împotriva agenților patogeni, dar ea reduce și inflamația pe piele și majoritatea oamenilor se dezbracă de aceste bacterii bune folosind șampon de păr.

Așa că și-a dat seama că la începutul acestei călătorii flora pielii era foarte nefirească și îi cam lipsea, așa că a folosit pro-biotice topice pe care le puteți cumpăra de pe amazon sau emag pentru a ajuta flora naturală a pielii să se restaureze și a reduce inflamația pe tot corpul, inclusiv scalpul .El încă folosește celelalte remedii naturale pentru căderea părului, adică terapia cu lumină laser cu nivel scăzut și o sesiune de aplicare cu dermaRoller de 1,5 milimetri o dată pe săptămână.

Altceva care l-a ajutat, menționat într-un videoclip anterior de-al lui este că a încetat să mai ia creatină deoarece psihologul l-a forțat și asta a fost demonstrat de unele studii în a crește DHT cu până la 50%, ceea ce nu merită dacă incerci sa-ți menții părul și renunțarea la creatină au fost, de asemenea parte din obținerea fizicului ideal.

Un exemplu interesant despre cum toate efectele sănătății sunt legate de el luând două suplimente de magneziu și iod pentru a ajuta la de-calcificarea scalpului și nu numai că ajută la decalcifierea scalpului, descalcifică totul de la arterele către glanda pineală care este foarte important dacă vrei să ai experiențe spirituale ca el.

De-calcificarea este totuși o problemă și este atât de trecută cu vederea în societate de astăzi, în care majoritatea dintre noi avem acest comportament nefiresc și anume acumularea de calciu din aceste suplimente artificiale de calciu și din conservanți și alimente, dar apoi nu avem suficient magneziu, iar magneziul contracarează de fapt acumularea de calciu, dar majoritatea dintre noi avem deficit de magneziu.

Calcifierea este un fenomen nenatural complet ciudat la care chiar avea nevoie să lucreze și crede că ăsta a fost unul dintre motivele pentru care sănătatea lui s-a îmbunătățit atât de drastic, după spusele lui Connor Murphy.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=Ief4Wjl3A1E