cel mai popular loc pentru a veni dacă vrei sa-ți recuperezi părul

sept. 28, 2021 | Tratamente căderea părului

Acesta este, fără îndoială, cel mai popular loc pentru a veni dacă vrei sa-ți recuperezi părul. Industria de transplant de păr din Istanbul în valoare de aproape de un miliard de dolari americani și înainte de COVID, și se estimează că o jumătate de milion de oameni au venit aici în speranța că își vor recăpăta părul. Dar este o industrie slab reglementată. Nimeni nu știe exact câte clinici sunt acolo, sau câte operații au loc. De peste un deceniu este o gaură neagră de date din păcate. Se presupune că se fac aproximativ 1500 – 2000 de operații de transplant de păr, zilnic în Turcia.

Industria a explodat ca mărime în ultimul deceniu prin atragerea pacienților din întreaga lume. În această situație chiar este nevoie de multă atenție, dar pe măsură ce mai mulți bărbați își fac bagajele și zboară în Turcia, standardele medicale sunt abandonat în favoarea profitului? Operația de transplant de păr, în multe feluri, a devenit o piață. Așadar, oamenii văd operația de transplant de păr ca pe o marfă. Afacerea transplantului de păr a crescut spunând oamenilor ce vor să audă.

Transplantul de păr este totuși o intervenție chirurgicală, care dacă este executată de mâinile greșite, poate fi devastatoare. Bărbații călătoresc din SUA la Istanbul pentru a schimba radical modul în care arată, la Blue Magic, o clinică premium de tratare a părului din Istanbul. Au început să-și piardă părul acum vreo cinci ani. A fost foarte supărător, când a început să se varsă, practic. Și asta este ca în fiecare dimineață, când te speli, vezi mai mulți păr în chiuvetă. Și te gândești la tine ca și cum, ce se întâmplă? Ce pot face diferit? Hussain’s 55, din Detroit, Michigan.

Prietenul său este din Scottsdale, Arizona. Da, cei mai mulți dintre ei, par a fi negri. Au descoperit Blue Magic online. Și am privit de fapt de la site-ul dvs. către alte persoane care și-au făcut propriile videoclipuri. Așa că asta mi-a dat un sentiment bun despre asta. Au spus că au primit multă atenție, asta mi-a dat un sentiment bun despre asta. Deci, ceea ce facem, de fapt, extragem din acesta, pentru că este un păr bun.

Ca majoritatea pacienților din Istanbul, Hussain și Saad au fost supuși unei proceduri numită excizie de unitate foliculară sau FUE. Aici se aglomerează foliculi de păr sunt îndepărtate din părțile laterale și din spatele capului, și implantat în zonele în care este căderea părului. Durează aproximativ patru până la cinci ore. Și dacă este făcut corect, pare natural. Să am părul înapoi probabil mă va face să simt mai bine decât am de mult.

A trecut mult timp de când nu mă mai simțeam așa. Doar să-l ai ar fi grozav. Cu birourile și clinicile lor de lux, Blue Magic sunt la capătul scump al spectrului. Dar chiar și cu hotelul și traducătorul inclus, clienții se pot aștepta să cheltuiască în jur 4000 până la 5000 de dolari pentru tratament. Aceasta este de obicei jumătate din prețul plătit în SUA, Marea Britanie sau Uniunea Europeană. Pare ca o capcana. Hussain și Saad se îndreaptă înapoi către clienții fericiți din Statele Unite, sperând că zilele lor de purtare a pălăriei sunt în spatele lor.

Dar, exact cât de mare este industria clinicilor de păr din Istanbul este este imposibil de identificat. Deși Ministerul Sănătății din Turcia stabilește standarde pentru industrie, care sunt în conformitate cu reglementările UE, clinicile nu sunt obligate să spună cum au loc operațiile și asociațiile medicale sunt voluntare. Este dificil, deoarece nu există numere oficiale. Există clinici care probabil au mai multe site-uri web, poate denumite diferit, dar de fapt sunt doar o singură organizație.

Dr. Greg Williams este practicant și președinte al Asociației Britanice de Chirurgie de Restaurare a Părului Oamenii văd operația de transplant de păr ca pe o marfă că pot face cumpărături la cel mai mic preț. Dar cred că problema este că intervenția chirurgicală de transplant de păr poate fi cumpărată mult mai ieftin în unele dintre destinațiile de turism de sănătate care sunt comercializate către publicul masculin. Cred că colegii mei din Turcia au o senzație mai bună, și aud de la ei. Dar chiar și ei, nu cred, să înțeleagă pe deplin amploarea a industriei chirurgiei transplantului de păr din Turcia. Dacă obținerea numerelor exacte este dificilă, găsirea clinicilor este ușoară. Trebuie doar să introduceți tratamentul pentru păr Istanbul în Instagram si incepe asaltul de oferte naucitoare.

Cred că este corect să spunem că există unele clinici care cheltuiesc mii, dacă nu sute de mii de lire sterline pe marketingul lor pe rețelele sociale. Și problema este că băieții tineri care au căderea părului sunt destul de des atât de devastate și atât de disperate, și am nevoie doar de asta, și o primesc atât de des. După ce faceți clic pe orice formă de reclamă, sau orice formă de produs sau orice formă de serviciu, sunt pricepuți în mod inteligent, reclame care vin prin. Și acest tip de rezonanță este cel care suferă de căderea părului. Și există ca un memento constant că există soluții acolo, și că trebuie să faci un pas înainte cu asta.

Presiunea social media este ceva ce Spencer Stevenson știe bine. El găzduiește un podcast numit The Bald Truth UK, și vorbește cu bărbați care au sărit într-un avion pentru a fi operați și apoi a regretat-o. Din păcate, există o serie de clinici care nu efectuează neapărat o intervenție chirurgicală în interesul superior al pacientului. Văd aici, în Marea Britanie, un număr mare de pacienți cu reparații. Am fost un pacient reparator. Toate acestea sunt părul transplantat de păr. Acest lucru a venit din spate și sa mutat în față. Spencer a avut 13 operații de transplant de păr, mulți pentru a repara slaba muncă făcută când era mai mic. Prima procedură pe care am făcut-o a fost relativ mică, dar a fost făcut cu o bandă, prin procedura de bandă. Și a ajuns să fie multe micro grefe în linia părului. Deci părea un transplant de păr, nu arăta ca un cap de păr natural. Ceea ce însemna atunci că trebuie să continui să găsesc o cale pentru a rezolva acest lucru și a-l face mult mai natural. Înfricoșător, o văd foarte mult că oamenii au o reacție de genunchi. Văd o reclamă, văd un preț accesibil. Și sunt atât de disperați și sunt atât de vulnerabili, că simt că este o soluție la toate problemele lor, și că poate fi reparat foarte repede.

Alegerea clinicii potrivite din Istanbul piața aglomerată și selectarea unei clinici din social media nu este ușor. Există multe clinici care oferă intervenții chirurgicale pentru mai puțin de 2.000 de dolari, cu puțin sau deloc supraveghere medicală. Când medicul ne va da confirmarea că totul este în regulă. Hazem Altal conduce echipele medicale ale Blue Magic, și susține doar o fracțiune din clinicile orașului acordă prioritate îngrijirilor medicale în locul profitului. 350 de clinici, pot spune că poate 10% dintre ele, ei fac treaba asta în mod medical. Se concentrează pe latura medicală. Și restul, este o afacere, este o slujbă, este o muncă. Pentru că există unele clinici, unele clinici, făceau zilnic până la 50 de operații, zilnic.

Această abordare de bandă rulantă se bazează pe unul dintre cele mai controversate elemente din sectorul transplantului de păr, utilizarea tehnicienilor. În Turcia, ca și în SUA și Marea Britanie, tehnicienii sunt adesea folosiți pentru a ajuta procedura. Dar este amploarea utilizării lor, ceea ce face diferența. Când tăiați în piele, Aș sugera că este o intervenție chirurgicală. Și asta ar trebui să fie făcut de un medic care face parte dintr-un, cine are un organ de conducere căruia sunt responsabili să-și păstreze licența. Și în multe destinații de turism de sănătate, nu asta se întâmplă. Acest pas este delegat non-medicilor.

Acum, mulți medici din aceste clinici va justifica asta spunând, ei bine, acești non-medici sunt instruiți, sunt tehnicieni. Sunt foarte buni la serviciu. Mulți medici vor spune: tehnicienii sunt mai buni decât ei înșiși, un doctor. Asta nu o face corectă. Asta nu o face etică. Și în unele țări acest lucru nu o face legală. Modelul tehnicianului este unul dintre cei mai mari factori în a ajuta pentru a reduce prețul operației. Un medic supraveghează lucrarea, un tehnician o face. Dacă solicitați acest lucru, ca și cum ai vrea ca medicul să o facă de la A la Z, asta te va costa foarte mulți bani pentru că solicitați un medic privat să fii de la A la Z cu tine. Deci, costul, desigur, va fi prea mare. De aceea, este nevoie de tehnicieni.

Tehnicienii, în aceste zile, cu experiența pe care o au, ajung la un nivel uimitor, ei fac o muncă uimitoare de fapt. Sala de operație este pregătită pentru pacientul de mâine. Dr. Kayihan Sahinoglu este unul dintre cei trei semeni al Societății Internaționale de chirurgie de restaurare a părului din Istanbul. El, ca toți ceilalți, folosește tehnicieni. Dar inciziile și extracțiile o face el însuși. Este o competiție între acest tip de clinici de tehnicieni și acest tip de companii. Da, pot concura. Nu cred că există o mare concurență între medici. Există o competiție între clinicile tehnicienilor.

Dr. Sahinoglu, ca și celelalte clinici cu care am vorbit, consideră că este timpul ca sectorul să fie reglementat, dar are îngrijorări. Când puneți restricții și reglementări mari, ei, adică, sectorul va merge pe un drum ilegal. Deci nu este ușor să reglementezi, dar trebuie reglementat pentru că este vorba despre viață. Adică, faci o procedură pe om. Grupul cu cel mai mare risc sunt tineri care se grăbesc să facă operația de către clinici care sunt prea fericiți să-și ia afacerea. Și când au transplantul lor, destul de des se va face cu un design pe care l-au solicitat, care este templele joase, tinerețe, rotunjite, pătrate. Și poate arăta bine timp de câțiva ani. Dar când ajung la 30, 40, 50, 60, și au pierdut mult mai mult păr, asta va fi linia lor permanentă de păr, pentru că acei fire de păr nu se deteriorează. Când sunt luați din lateral și partea din spate a capului și transplantată, sunt acolo pentru toată durata. Acum, ceea ce cred că se va întâmpla în cinci, 10, 15, 20 de ani, cred că vom vedea o epidemie absolută a bărbaților care au avut linii de par agresive transplantate cand erau tineri. Prin agresiv, mă refer la scăzut și destul de rotunjit. Și apoi continuați să pierdeți cantități semnificative de fire de păr, așa că începeți să arătați ca părinții lor cheliți și bunicii, ceea ce au vrut să evite se întâmplă prin transplant, fără să realizăm că transplantul este nu voi opri asta.

Din punct de vedere al omului, când începi să-ți pierzi părul, esti foarte izolat. Și este foarte ușor să devii foarte consumat de căderea părului, și căutând o rezolvare pentru asta. Și datorită naturii internetului, și natura rețelelor sociale, informațiile sunt abundente acolo. Dar informațiile exacte nu sunt abundente. Și trebuie să ne asigurăm că oamenii găsiți resursele respective pentru a lua deciziile corecte. Mesajele sunt, fă-ți temele, cercetează-ți. Doar nu luați decizii precipitate. Și dacă sunteți un candidat adecvat pentru transplant de păr, Recomand transplantului de păr tuturor. Dar toți cei care caută o soluție pentru căderea părului trebuie să-și facă temele foarte bine. Și trebuie să găsească medicul potrivit și locul potrivit, peste tot. La următorul episod din Business of Beauty … Industria medicinei estetice din China este în plină expansiune, Și tineretul țării conduce tendința. Sosirea aplicațiilor cosmetice dedicate a făcut ca operația de rezervare să fie la fel de simplă ca și comandarea unei eliminări.

Acum, piața din China valorează acum peste 30 de miliarde de dolari, reprezentând 17% din industria globală. Dar zilele plății pentru perfecțiune ar putea fi numărate, întrucât guvernul chinez pare să dea drumul pe o industrie despre care pretind că distorsionează percepțiile estetice.

Sursa: https://youtu.be/zLK_4jYjfg8