Acel moment cand ajungi sa te razi in cap

Ai început să chelești? Iată când trebuie să începi să te razi în cap!

Unii oameni nu sunt cei mai potriviti candidați pentru a beneficia de tratamentele împotriva caderii părului sau nu pot face față efectelor secundare, respectiv nu răspund bine la tratamente și sunt, în esență, predestinați să chelească, fără nicio vină proprie. Toată lumea poate să facă exerciții, toată lumea poate să piardă în greutate, dar nu toată lumea poate lupta împotriva pierderii părului în acest moment.

Spre deosebire de a fi obez, a fi chel nu este o stare nesănătoasă, deoarece părul este o parte din corp care este literalmente Keratina moartă, iar singura problemă reală cu pierderea parului este că nu îți va place cum te va face să arăți. Asta e!

 

O parte din gestionarea și tratarea căderii părului tratează luptele psihologice pe care le avem cu acest fenomen, iar pentru mulți oameni actul de „a face plonjon” si de a se rade in cap, este doar asta, o problema psihologică. Unii oameni au optat pentru rezolvarea acestei probleme îngrijorătoare și se simt bine în această privință și doresc să le transmită și altora care se găsesc în aceeași poziție acest lucru. A te rade în cap poate fi văzut ca un fel de aprobare a eșecului.

Nu ești singurul care își pierde părul. Nu te atașa prea mult de parul tău și probabil vei fi mult mai fericit!

Dacă ai început să-ți pierzi părul, vei ajunge la un moment în care mai nu vei mai putea ignora lipsa părului. În acel moment vei avea mai multe opțiuni:

  1. să îți pui implanturi
  2. să faci doping pentru păr, numai pentru păr, cu diverse șampoane specializate.
  3. sau să-ți iei inima în dinți și să te razi pe cap

E ușor în teorie dar este greu să faci pasul către chelie. Iată cum poți recunoaște că a venit timpul să te razi în cap și cum să treci în prin acest proces.

Pasul 1: Ia-ți un moment să reflectezi asupra moralității acestui gest. Ai sentimente față de părul tău, dar acesta este momentul să îți iei la revedere de la ele, și nu este vorba despre a nu îți mai trece mâna prin păr vreodată.

 

Pasul 2: Treci de faza de negare. Adu-ți aminte cât de supărat te simțeai din cauza lipsei părului. Chiar și atunci când știi că ai o problemă nu poți vorbi despre asta. Dacă părul a început să se rărească, atunci știi sigur că e momentul. Dar este greu, e ca atunci când întrebi un prieten dacă crede că te îngrășat și el spune nu. Dacă întrebi: mi s-a rărit părul și auzi: „Nuuu, ești ok!” atunci știi că e momentul să te razi în cap.

Dacă ai nevoie de un motiv în plus, atunci adu-ți aminte că la mijloc este aspectul tău în joc. Pentru a-ți salva capul trebuie să razi tot părul!

 

Hai să păstrăm un moment de reculegere după care să vorbim despre cum să te razi în cap efectiv.

Pasul 3: hotărăște te mai întâi dacă îl tunzi sau îl razi, și fă-ți un plan. Fie îți iei o mașină de tuns și te tunzi singur sau te duci la frizer. dacă te simți îndemânatic, cu ceva exercițiu vei putea ajunge la performanțe de admirat. E ca și cum ai tunde o minge de bowling. Dacă vezi că nu te descurci, du-te la frizer și lasă pe el să facă ce știe mai bine.

Oricum ar fi, ai să vezi că până nu renunți la păr, ai să te întrebi foarte des dacă ți s-a rărit părul. Odată ce ai făcut pasul și te-ai ras în cap, ai să vezi că nu te vei mai gândi așa des la părul tău și chiar vei uita de această problemă.