3 Tratamente eficiente impotriva caderii parului

feb. 2, 2018 | Tratamente căderea părului

„A început sa îmi cadă părul! Ce să fac? Ce opțiuni am?” 1: Propecia 2: Rogaine 3: Șampon Nizoral

Obțineți Proscar de la farmacie pe baza unei rețete obținute de la medicul dumneavoastră. Proscar conține 5 mg de Finasteride (Propecia conține doar 1 mg de Finasteride) si este utilizat pentru tratamentul Hiperplaziei Prostatice Benigne (HPB). Obțineți un tăietor de pilule și tăiați-le în sferturi. Aceasta înseamna 120 de zile de Propecia, în timp ce medicamentul original Propecia costă aproximativ 70 de dolari sau cam o lună. Spuneți medicului dumneavoastră că nu vă puteți permite să cumpărați Propecia și că Proscar este LITERALMENTE același lucru ca Propecia, doar că o doză de 5 ori mai puternică. Majoritatea oamenilor pot fi înțelegători cu dorința de a economisi bani. Dacă nu aveți un medic, vă rugăm să nu luați medicamente generice găsite online! Plătiți o consultație la medic (sau la dermatolog) și apoi obțineți rețeta pentru Proscar. Veți plăti mai puțin în general pentru asta decât veți plăti pentru medicamente generice online. Există cazuri de tratamente cu medicamente generice efectuate timp de 3 ani fără rezultate considerabile. Veți economisi bani pe termen lung, atâta timp cât nu este vorba de un preț mult mai mare pentru consultația medicală.

Obțineți Rogaine de la farmacie. Începeți cu o lună de lichid și vedeți cum funcționează. Luați doar o lună pentru început, deoarece poate irita scalpul (conține PPG, care este vehiculul de livrare, iar unii oameni au mâncărimi în locul în care este aplicat). Dacă nu deranjează, atunci după o lună aprovizionați-vă cu Rogaine pentru 3 luni (lichid, deoarece are o rată de creștere ușor mai bună decât spuma). Dacă vă deranjează (fie pentru că provoacă mâncărime, fie pentru că se simte ca și cum vă va face părul prea gras), atunci aprovizionați-vă cu spumă Rogaine pentru 3 luni.

Nizoral este soluția pentru șampon, dar ceea ce doriți este un șampon care are cel puțin 1% KETOCONAZOL ca ingredient activ. S-a dovedit că Ketoconazol are proprietăți antiandrogene. De unul singur, Nizoral nu va face multe, dar ajută împreună cu celelalte recomandări. O altă opțiune pentru șamponul Keto este REGENEPURE DR, pe care mulți îl recomandă și au spus că a funcționat bine.

Folosiți un sampon de ulei de argan fără sulf și un balsam care ajută parul. Se recomandă PURA D’OR, șampon și balsam pentru prevenirea căderii părului. Se spune că ar trebui să ajute la subțierea părului. Este mult mai ușor de manevrat și părul arată mai bine când este folosit. Nu este prea ieftin, dar va dura cel puțin câteva luni. Trebuie să obțineți 2 feluri, șamponul și balsamul.

Propecia: Unii oameni spun că luarea de Propecia îi cam obosește în primele câteva ore după ce iau pastila. Pentru siguranță luați Propecia înainte de culcare.

Rogaine: Faceți un duș dimineața, uscați părul cu prosopul, apoi puneți Rogaine în păr și lăsați-l să acționeze în timp ce vă îmbrăcați. După aceea aranjați-vă părului ca de obicei. Aplicați-l din nou înainte de a vă culca (trebuie aplicat de 2 ori pe zi), dar faceți-o ca primul lucru înainte de ritualul de noapte, astfel încât acesta să fie aplicat pe cap și să poată fi absorbit și să nu se scurgă pe marginea capului în timpul nopții.

Nizoral / Pura D’Or: Vreți ca părul să fie oarecum curățat de uleiurile obișnuite, astfel încât Nizoral să își facă efectul pe scalp. Clătiți, apoi aplicați Pura șampon D’Or. După ce faceți asta, începeți să vă spălați și curătați bine părul. Apoi, utilizați Nizoral și lăsați-l să stea pe cap în timp ce clătiți corpul și curățați prosopul. Lăsați Nizoral să acționeze pe scalp pentru cel puțin 2 minute, apoi clătiți-vă părul. Acum, pentru balsamul Pura D’Or, puneți-l și lăsați-l să stea pe cap aproximativ un minut. După aceea, clătiți-vă, ieșiți din duș, ștergeți părul cu prosopul, apoi aplicați Rogaine-ul.